Bärgning Östersund | Assistansbolaget

Bärgning Östersund

Vi på Assistansbolaget finns här för dig som behöver boka bärgning i Östersund. Vår strävan är alltid att reparera ditt fordon på plats. Om det inte är möjligt bärgar vi ditt fordon till närmsta verkstad. Vi en trygg bärgningspartner med över 350 000 nöjda kunder i Norden som är på plats hos dig inom kort.

Bärgare – Östersund

Det är möjligt att boka bärgare i Östersund direkt i telefonen via vår tjänst Väghjälp direkt. Det enda du behöver göra är att ange ditt registrerings- och telefonnummer, dela platsen du befinner dig på samt fylla i om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. För dig som tecknat försäkringen är självrisken alltid 0 kr. Då ingår också ett helhetsupplägg med hyrbil, hotellövernattning eller bokning av hemresa om situationen kräver det.

Har du inte tecknat vår vägassistansförsäkring får du ett anpassat prisförslag av oss, som baseras på din position. Du får även information om vilken tid bärgaren beräknas ankomma till platsen. Önskar du ringa och boka bärgning når du vår räddningscentral på 042–324 324.

Bilbärgning Östersund

Bilbärgning i Östersund är det vanligaste uppdraget vi utför i staden, men du kan även boka bärgning av husvagn, husbil, släpvagn, lätt lastbil och MC av oss. Vi har ett stort antal bärgare som kan vara på plats hos dig inom kort – i genomsnitt tar det bara 38 minuter.

Har du några frågor om vår bärgning i Östersund eller hur vår vägassistansförsäkring fungerar? Eller vill du boka bärgning direkt? Då ska du inte tveka att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan, så hjälper vi dig. Vi ser fram emot din förfrågan!

sektions delare