Bärgning Sälen | Assistansbolaget

Bärgning Sälen

Behöver du bärgning i Sälen är du välkommen att kontakta oss på Assistansbolaget. Vi har ett stort nätverk av professionella bärgare som reparerar ditt fordon på plats om det är möjligt. Skulle det inte vara möjligt bärgas ditt fordon till närmsta verkstad. Söker du en trygg och pålitlig bärgningsleverantör har du kommit rätt – vi har över 350 000 nöjda kunder i Norden.

Bärgare – Sälen

Ett smidigt sätt att boka bärgare i Sälen är att använda vår tjänst Väghjälp direkt där du bokar bärgning direkt i telefonen. Det enda du behöver göra är att ange telefon- och registreringsnummer, dela platsen du befinner dig på samt uppge om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Har du vår försäkring är självrisken alltid 0 kr och då ingår ett helhetsupplägg med hyrbil, hotell eller bokning av hemresa om situationen kräver det. Du behöver inte stå för några utlägg själv.

Har du inte vår vägassistansförsäkring kommer du få ett personligt prisförslag att ta ställning till, som baseras på din position. Innan du bekräftar bokningen får du även information om bärgarens beräknade ankomsttid. Föredrar du att ringa vår kundsupport och boka bärgning är du välkommen att göra det på 042–324 324 (knappval 1).

Bilbärgning Sälen

De flesta uppdrag vi utför i området är bilbärgning i Sälen, men det kan också vara bra att veta att vi även bärgar MC, husvagn, husbil, släpvagn och lätt lastbil. Du kan våra säker på att vi kommer till undsättning inom kort – i genomsnitt är vi på plats inom 38 minuter.

Om du undrar något om våra tjänster eller hur du kan boka bärgningsbil i Sälen är du varmt välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifterna finner du nedan. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare