Bärgning Umeå | Assistansbolaget

Bärgning Umeå

Söker du en trygg och effektiv bärgning i Umeå? Då har du kommit rätt! Vi på Assistansbolaget har över 350 000 nöjda kunder i Norden. Vår högsta prioritet är att vara på plats så snabbt som möjligt och reparera ditt fordon med en gång. Skulle det inte vara möjligt bärgar vi ditt fordon till närmsta verkstad.

Bärgare – Umeå

Du kan snabbt och smidigt boka bärgare i Umeå via telefonen. Det gör du i vår tjänst Väghjälp direkt. Det enda du behöver göra är att ange fordonets registreringsnummer, ditt telefonnummer och var du befinner dig. Du får även fylla i om du har vår vägassistansförsäkring eller inte. Med vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr och vi ordnar med hemtransport, hyrbil och hotell om situationen kräver det.

Har du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt anpassat prisförslag att ta ställning till. Priset varierar beroende på var du befinner dig. Du får även information om när bärgaren beräknas ankomma till platsen.

Bilbärgning Umeå

Bilbärgning i Umeå är ett vanligt uppdrag som våra bärgningsbilar åker ut på. Vi har ett stort nätverk med kunniga bärgare i området, som är redo att rycka ut vid behov. Det gör att vi kan hålla en kort genomsnittlig inställelsetid. I snitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats, från att vår räddningscentral mottagit ärendet.

Vi är en heltäckande partner som inte bara bärgar bilar. Du kan även ta hjälp av oss för att bärga MC, lätt lastbil, husvagn, husbil och släpvagn med mera. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om vår försäkring, eller om du vill boka bärgning. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare